hey, ik ben Bart


Ik ben fiere papa van 2 grote zonen, Kobe en Ferre en trotse echtgenoot van mijn liefde, Vanessa.

Passioneel ben ik als voltijds fotograaf elke dag op zoek naar dat mooiste beeld, dat mooiste moment, naar jou, naar alles wat er rond me gebeurt.

Fotografie is een eeuwige herinnering van een momentopname, dus hou ik het graag puur en spontaan.

zelfportret met licht dat van buiten komt met een tas koffie in de hand

Awards


Awards krijgen voor je passie is steeds leuk, en geeft me steeds de 'drive' om elke dag meer en meer geïnspireerd te geraken, dankzij al die mooie mensen die voor mijn lens staan.

Kijk via de link even naar de erkenningen die reeds gekregen heb, want daar ben ik toch wel fier over.

trotse vrijwilliger - lid van - houder van

Bart Boodts Photography op Salino

fijne samenwerkingen

Visagie Julie Campaert - Campaert Beauty Center

Discobar 2650

lieve woorden

huwelijk in Eilean Donan te Schotland, foto van de bruidssuite met aan kop een doedelzakspeler in Schotland

“Bart is absoluut passioneel in zijn job. Maar tegelijk steeds mens. Prachtig om te zien hoe hij zijn talent gebruikt. Het resultaat mag er dan ook absoluut zijn. Voor ons was het zeker niet enkel een zakelijke relatie. Top!”

mama met pasgeboren kind tijdens een geboortereportage in UZA Edegem

“Bart heeft voor ons de zwangerschap, geboorte, newborn en eerste-verjaardag-cakesmash van ons eerste kindje gefotografeerd. Geweldig sympathieke man om mee samen te werken en levert keer op keer kwaliteitsvolle foto's af. Niets geforceerd, puur natuur, het leven zoals het is, juist zoals een mooi fotomoment moet zijn.”

artistiek portret van Shari met een purperen bloem in de mond

“Bart is een zeer toegankelijke en professionele fotograaf die door het leven gaat met de mooie leuze ‘iedereen is mooi’. Dit geeft hij ook zo mooi weer via zijn fotografie! Zijn beelden zijn heel naturel maar wel op een wonderlijke manier gebracht. Ik ben grote fan en zou hem dan ook aan iedereen aanbevelen!”

gezinsfoto op het veld met een pony, waarbij de kinderen plezier beleven

“Wat een artiest! Bart maakt van ieder (familie)portret een kunstwerk en ziet details als geen ander. Het lukt hem om eenieder weer te geven zoals hij/zij is. Wij verwachtten een onwennige fotoshoot aangezien we niet graag voor de lens staan, maar hebben genoten van een prachtige shoot zonder één ongemakkelijk moment. Dank je Bart voor die onvergetelijke ochtend vastgelegd voor later en wij kijken uit naar het vervolg volgende zomer voor ons huwelijk!”