Destination wedding

Wat is een destination wedding, hoor ik sommigen me vragen. Het gebeurt wel meer dat die engelse termen overwaaien naar onze contreien, het betekent niet meer dan 'trouwen in het buitenland'.

Het voordeel van een destination wedding, is dat je naar believen kan kiezen waar jullie trouwen, jullie mooiste plekje dat je ooit bezocht hebt, een dorpje met een onvergetelijke herinnering voor jullie beiden?

Misschien zoeken jullie gewoon de zon op, om ene zuiderse sfeer te ervaren bij jullie huwelijk.

België is zeer mooi vol met mooie plekjes, maar ik moet jullie niet vertellen dat pakweg het zuiden van Spanje er ook mag zijn.

Er wordt niet altijd gekozen voor het tropische, zo heb ik een destination wedding gefotografeerd in het barre, maar oh zo mooi Schotland, ook dit is onevenaarbaar en onvergetelijk.

De laatste jaren heb ik jaarlijks enkele huwelijken in Frankrijk en dat is natuurlijk iets makkelijker dan bijvoorbeeld naar een ander continent. Je ziet, je hoeft niet al te ver te gaan om een heuse 'destination wedding' te ervaren.

Is dat dan niet duur? Wat soms wordt vergeten, is dat in vele landen verblijf en catering veel goedkoper zijn dan in ons eigen landje, en als je goed puzzelt, vinden we ook steeds voordelige vluchten.

Veel voorbereiding ? Inderdaad, maar dat heb je hier in België ook.

Een goeie tip is een weddingplanner inschakelen die alles voor je regelt.

En de fotograaf? Hoe zit dat juist?

Wel, bij een kennismakingsgesprek overlopen we alle mogelijkheden, en bij jullie huwelijk in het buitenland word ik even 'one of the family' om zo elk onvergetelijk detail vast te leggen voor jullie.

Ik spreek trouwens Nederlands, Engels, Frans en Spaans, dus hiermee kan ik bij heel wat landen terecht.

Kijk snel even naar het filmpje van de destination wedding van Tiff en Renier in Thailand!


Thailand


Geniet van hoe het is om in het buitenland te trouwen. Bij destination weddings is geen bestemming me te ver om jullie huwelijk onvergetelijk in beeld te brengen, van Thailand tot Amerika, van Nederland tot Spanje... Waar zeggen jullie volmondig 'ja'? Of 'yes, I do'....

Vragen staat vrij


Wil je meer weten over huwelijken, in binnen- en/of buitenland, aarzel niet me te contacteren en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel.

Wees steeds tijdig om me te contacteren, want sinds de pandemie is gestopt, zijn de huwelijken weer volledig 'on the roll'!

Tot snel!