• Bart Boodts

WIN - WIN - LINGERIESHOOT

Bijgewerkt: nov 20

UPDATE: WEDSTRIJD AFGELOPEN! PROFICIAT AAN TAMARA EN VANESSA!!


Beste mensen, net zoals de vorige lockdown geef ik weer een mini-shoot weg!

Deze keer kan je een mini-lingerieshoot in de studio winnen, zo kan jij binnenkort (na de lockdown) ervaren hoe jij mooi voor een professionele camera schittert, mooi en puur, zoals jij bent.Wie kan meedoen ?


Alle dames vanaf 18 jaar tot 118 jaar, groot, klein, smal, dik, donker, bleek, oud, jong, IEDEREEN is MOOI !


Wat win je ?


Minisessie lingerie voor 1 persoon van 3 setjes, afwerking van min. 6 beelden in lage resolutie voor gebruik op sociale media, hieruit kies je 1 die ik voor je afdruk op 20/30cm.


Wat moet je doen ?


Je moet er uiteraard iets voor doen, dus volg deze 2 stappen:

1. LIKE mijn ARTISTIEKE PAGINA door HIER te klikken, en mijn pagina te volgen. (heb je deze ooit al een like gezet, dan mag je rechtstreeks naar stap 2)

2. MAIL me op bartboodts@icloud.com met de tekst: 'Ik ben mooi, omdat...', en geef me je naam en voornaam.


DOE dit VOOR vrijdag 20 november 12u! De winnares krijgt een mailtje van me met het goede nieuws!

Tot snel, enneuh... succes, he!


* fotostudio bevindt zich in Schelle - beelden worden eventueel gebruikt als uithangbord op mijn website - de gewonnen minisessie vindt uiterlijk plaats tot 31 januari 2021 (afhankelijk van de Covid-maatregelen) *448 keer bekeken