• Bart Boodts

NIEUWE UPDATE - FOTOGRAFIE vs CORONA !!

Bijgewerkt: mei 13

Na een reeks onduidelijkheden en onzekerheden, hebben we gisteren nog een laatste update gekregen over wat we wel en niet mogen doen als fotograaf. Na de studioshoots mogen nu ook de outdoor-shoots!!

Nu dat de kappers ook weer starten, is er geen excuus meer, TIME to SHOOT!

Beginnen met het goede nieuws?

Natuurlijk!

Vanaf maandag 11 mei is iedereen weer welkom in de studio (op afspraak).

* outdoors: na het goede nieuws van de studio, hebben ze ook 'outdoors'-fotografie toegelaten, zolang dat ook hier de veiligheidsmaatregelen gerespecteerd worden dwz minimum 1,5 meter. Nu merk ik meer dan vroeger dat ik sowieso verder sta dan 1,5 meter bij fotografie, dus veel verandert er niet. Samen naar het schermpje kijken, een knuffel, een handdruk noch een kus is niet mogelijk uiteraard. Dit geldt nu voor zowel particulieren als (aanvankelijk enkel) businessklanten.

* studiofotografie:

Richtlijnen in mijn studio: toekomen in de studio gebeurt met mondmasker, handen ontsmetten voor je binnenkomt (is voorzien bij de inkomhal), niets aanraken. In de studio is er een afstand gecreëerd, zodat het mondmasker afgenomen kan worden, dan shooten maar! Na de shoot of tussentijds, kunnen de handen gewassen worden en gedesinfecteerd.

Na elke shoot wordt alles grondig aangepakt, zodat alles weer 'clean' is voor het volgende mooie gezicht.

Volgende formules in de studio en outdoors kunnen reeds geboekt worden: portret, communie/lentefeest, zwangerschap, portfolioshoots 'jij bent mooi', artistiek naakt, lingerie, zakelijk portret


* geboortefotografie: toegelaten in samenspraak met het ziekenhuis en de gynaecoloog, wat anders sowieso gebeurt. Dit is normaal gezien geen probleem.


* newborn: studio of bij de mensen thuis. MAAR, hier wacht ik zelf nog even mee uit ieders veiligheid, omdat ik dit persoonlijk nog een gevaarlijke beslissing vind.


INFO & BOEKINGEN: klik op de FORMULES. Geniet trouwens van de PROMO van de maand mei: portret in de studio!


WAT mag nog NIET?


* huwelijken: helaas nog geen verandering in het fotograferen van huwelijken en voorlopig afwachten nog (UPDATE: MAX 30 mensen bij de ceremonie, geen feest)

* evenementen: zoals concerten, dansvoorstellingen, doop of vormselvieringen.


INFO & BOEKINGEN: klik op de FORMULES.


Dus, mooie mensen, jullie zijn vanaf 11 mei welkom (wel steeds op afspraak)!

Ik kijk ernaar uit om te knallen en terug mijn passie te beleven!

Met vragen of boekingen kan je steeds terecht via bartboodts@icloud.com .


Tot snel,

en wees vooral veilig!


Bart


1,055 keer bekeken