• Bart Boodts

NIEUWE UPDATE - FOTOGRAFIE vs CORONA !!

Bijgewerkt: jun 14

Na een reeks onduidelijkheden en onzekerheden, wordt alles toch wat soepeler voor de fotografie! Ondertussen doe ik de lifestyle Newborn-fotografie ook weer.

Nu dat de kappers ook weer starten, is er geen excuus meer, TIME to SHOOT!

We mogen terug!!

Natuurlijk!

Vanaf maandag 11 mei was iedereen weer welkom in de studio (op afspraak).

* outdoors: na het goede nieuws van de studio, hebben ze ook 'outdoors'-fotografie toegelaten, zolang dat ook hier de veiligheidsmaatregelen gerespecteerd worden dwz minimum 1,5 meter. Nu merk ik meer dan vroeger dat ik sowieso verder sta dan 1,5 meter bij fotografie, dus veel verandert er niet. Samen naar het schermpje kijken, een knuffel, een handdruk noch een kus is niet mogelijk uiteraard. Dit geldt nu voor zowel particulieren als (aanvankelijk enkel) businessklanten.

* studiofotografie:

Richtlijnen in mijn studio: toekomen in de studio gebeurt met mondmasker, handen ontsmetten voor je binnenkomt (is voorzien bij de inkomhal), niets aanraken. In de studio is er een afstand gecreëerd, zodat het mondmasker afgenomen kan worden, dan shooten maar! Na de shoot of tussentijds, kunnen de handen gewassen worden en gedesinfecteerd.

Na elke shoot wordt alles grondig aangepakt, zodat alles weer 'clean' is voor het volgende mooie gezicht.

Volgende formules in de studio en outdoors kunnen reeds geboekt worden: portret, communie/lentefeest, zwangerschap, portfolioshoots 'jij bent mooi', artistiek naakt, lingerie, zakelijk portret


* geboortefotografie: toegelaten in samenspraak met het ziekenhuis en de gynaecoloog, wat anders sowieso gebeurt. Dit is normaal gezien geen probleem.


* newborn: UPDATE!! Vanaf nu ook terug lifestyle newborn bij de klant thuis (mits de nodige veiligheidsmaatregelen).


INFO & BOEKINGEN: klik op de FORMULES. Geniet trouwens van de PROMO van de maand juni: lingerie in de studio!* huwelijken: helaas nog geen verandering in het fotograferen van huwelijken en voorlopig afwachten nog (UPDATE: MAX 100 mensen bij de officiële ceremonie, geen (tuin)feest, restaurant max 10 personen/tafel)


INFO & BOEKINGEN: klik op de FORMULES.


Dus, mooie mensen, jullie zijn welkom (wel steeds op afspraak)!

Ik kijk ernaar uit om te knallen en terug mijn passie te beleven!

Met vragen of boekingen kan je steeds terecht via bartboodts@icloud.com .


Tot snel,

en wees vooral veilig!


Bart


1,116 keer bekeken