• Bart Boodts

NIEUW in 2020!

Een nieuw jaar, nieuwe horizonten, en nieuwe ideetjes voor jullie!
De meesten wisten al dat ik regelmatig mooie geboortes fotografeer, dmv de VIP-combos die ik aanbied (zwangerschap, geboorte en newborn).

Ik heb gemerkt dat niet iedereen wenst dat er een fotograaf bij de geboorte is, wat ik respecteer uiteraard. De vraag is er wel meer om de eerste momenten van het baby'tje te fotograferen onder de noemer 'kraamfotografie', ik benoem het liever de 'First Look' met het baby'tje.
Dus... hier ben ik dan, vanaf nu kan ik geboekt worden voor de 'First Look' van je baby'tje wanneer je nog in het ziekenhuis ligt. Dit houdt in dat ik binnen de 48u bij jou ben om de eerste impressies van jullie kindje vast te leggen: de eerste momenten van borstvoeding, foto's van het baby'tje, van de papa en/of de mama('s), het eerste contact met oma en opa.


Contacteer me gerust voor prijzen, info en een afspraak voor jullie 'Baby First Look' via bartboodts@icloud.com .

Tot snel!


92 keer bekeken