• Bart Boodts

Een lach!


Beste vrienden, al jaren sta ik achter de camera en telkens zie ik andere mooie mensen door dat kleine zoekertje van een centimeter bij een centimeter.

Door dat kleine gaatje zie ik weliswaar steeds grootse dingen. Elke keer wanneer ik achter mijn camera sta, en mijn camera staat oog in oog met weeral een nieuwe mooie persoon, word ik verliefd.

Verliefd?? Ja, vanaf de eerste klik tot de laatste klik heb ik een verliefd gevoel met die ene persoon voor de lens, want die moment, is die persoon het belangrijkste op aarde.

Gedurende een sessie draait alles rond die persoon, met hem of haar wil ik dat unieke moment vastleggen en dat is een van die zo enorm mooie dingen van fotograferen.

Het is een vorm van een tijdelijke connectie om het ultieme te creëren, dat unieke shot van jou, die fractie van spontaniteit.

Alessandra Guglielmetti - © Bart Boodts Photography

En als zo'n shoot bijna gedaan is, valt die spanning, dat streven naar, weg en kan ik mijn glimlach niet bedwingen, blij over weer een mooie shoot, en ook de persoon voor mijn lens lacht.

Wel, daar doen we het voor, die lach!!

Julie Putteman - © Bart Boodts Photography

Dank voor die lach, mensen, en ik hoop elke keer die lach te kunnen toveren, want het allerbelangrijkste van een fotosessie is dat we die kunnen eindigen met een voldoeninggevende lach, na een fictieve verliefdheid om innerlijke schoonheid te creëren en te verheerlijken wie er voor de lens staat.

Fotografie is passie.

Aarzel niet om een sessie te boeken bij me, en bewaar me een lach!

Tot snel!

De boekingspagina vind je HIER!!

Elke Stroykens - © Bart Boodts Photography

Alain Lauwers - © Bart Boodts Photography

#lach #smile #schellefotograaf #fotograafhemiksem #communiefotograaf #communie #lentefeest

180 keer bekeken