• Bart Boodts

JIJ en DE ZEE

Bijgewerkt: okt 4

De zomer is bijna aan haar einde en dit geeft je in september, nog de kans om deze unieke sessie te beleven, want het water is het warmste in september en oktober!

De zee maakt jouw nog mooier en jij maakt de zee mooi, want jij bent mooi!

Deze fotosessie is ideaal om jou in alle facetten vast te leggen en dit in de pure natuur. We starten met een gedeelte in het natuurgebied, dan een gedeelte in de deinende duinen, in de wind op het strand en als kers op de taart: in de zee zelf!

Dit alles wordt artistiek in beeld gebracht, om zo de perfecte symbiose te vinden met jouw schoonheid en die van de natuur.

Deze sessie kan naakt, maar ook in jouw beste outfit, dat is iets wat je zelf beslist, want niet iedereen loopt graag in haar blootje.

Het is ook een ideale manier om zwangerschap in beeld te brengen, er is niet mooier dan je zwangerschap in het kader van de zee uit te beelden.

Heb je als gezin graag een vakantiegevoel in jullie beelden, dan is ook dit ideaal om te boeken.

Laat je zien, laat je meeslepen door de zeewind en zo bekomen we jouw prachtigste beelden.

Dus kort samengevat:

Ik ga naar de zee en ik neem mee ... jou en de camera!

Hoe verloopt deze sessie?

Hoe verloopt zo'n sessie, hoor ik je vragen. We gaan samen of we spreken af op een locatie in Zeeland, Nederland en starten in een mooi afgesloten natuurgebied met ongerepte natuur; bomen die getekend zijn door de zeebries, wijdse vlaktes, stilte, schoonheid.


Jij maakt deel uit van dit mooie en artistieke kader.

Hier doen we een reeks verschillende decors en beelden.

Dan volgen de duinen, in de verte zie je de zee op de achtergrond en jij als koning(in) van de duinen die erboven prijkt, haren wapperend in de steeds aanwezige wind.

Hier komt vooral beauty naar boven waarbij jij de schoonheid accentueert in deze wuivende duinen.


We sluiten af met een sessie aan het water, en indien gewenst in het water. Ja, ook ik ga mee in het water om het gevoel in de foto beter te accentueren. Koud? Alles voor de kunst en onvergetelijke beelden.

Hierna gaan we ons in de strandbar opwarmen met een warme chocolade of opfrissen met een frisdrank, afhankelijk van het weer.

WAT krijg je ervoor?

Naast een unieke ervaring, maak ik een selectie van minimum 30 topbeelden van jou, die ik voor je afwerk volgens het uithangbord van mijn fotografie en die je toegestuurd krijgt om te gebruiken op sociale media of internet.

Hieruit kies je de 10 in hoge resolutie OF de 3 beste die ik voor je afdruk op 20/30cm.

Hier bovenop maak ik een mooi 'stoefboekje' met een selectie van mooie beelden, een boekje dat je overal kan meenemen en laten zien.

Belangrijk: Beelden worden niet in mijn portfolio getoond indien je dat niet wenst. Laat me dit weten bij boeking.

Wens je achteraf nog prints of wanddecoratie te bestellen, dan kan dat uiteraard ook.

HOEVEEL kost dit?

Hiervoor geldt een promoprijs waarbij mijn enthousiasme, transportkosten, fotosessie, selectie en nabewerking inclusief zijn in de prijs van 395€ (BTW incl).
HOE boeken?

Mail me snel op bartboodts@icloud.com om een datum te prikken voor jouw sessie, of als je nog bijkomende vragen hebt.

Laten we samen naar de zee gaan!

Tot snel,


Bart
706 keer bekeken