• Bart Boodts

BACK AGAIN - PROMO

Bijgewerkt: mei 13

Na 2 maanden dat ik moest sluiten wegens het ondertussen alom bekende virus dat heel onze wereld in de war stuurde, mogen we eindelijk terug openen!!!

Vanaf maandag 11 mei mogen we terug fotograferen, dus om onze draad weer op te pikken, doop ik de maand mei tot 'back again' - promomaand!

De promo voor de maand mei is 'portret in de studio'!

Ik wil graag weer iedereen en jou weer tonen hoe mooi iedereen wel is, zelfs met dat Corona-maatje meer, zelfs met dat zelf geknipte kapsel (hoewel de kappers mogen opengaan, dus zeker tijdig boeken), gewoon wie jij bent, hier en nu.

Laat je zien, en laat een uniek portret vastleggen, zonder of misschien wel met je leukste mondmasker!

Dit gebeurt uiteraard onder de strengste voorwaarden waarbij jouw en mijn hygiëne wordt gewaarborgd. Deze actie gebeurt op afspraak en bij het toekomen, gaan we niet kussen of geef ik ook geen handjes (wat mis ik dat toch!). Bij het binnenkomen met mondmasker, vraag ik je handen te ontsmetten, voor je de studio binnenkomt. Ik vraag niets aan te raken en vanaf dan houden we mooi de opgelegde afstand, wanneer de mondmaskers vallen als alles veilig is. Klaar om te shooten!! Bij het buitengaan mondmasker aan en handen ontsmetten. De studio wordt telkens gereinigd vooraleer de volgende persoon binnen is.


Wie kan boeken ?

Iedereen vanaf 8 jaar tot 108 jaar!!


Wat kost het ?

75€ btw en enthousiasme inclusief, dit is voor 1 persoon.

Voor 2 personen komt er een meerprijs van 35€, de tweede persoon moet van dezelfde 'bubbel' zijn!

Wat krijg je ?

Een half uur professionele shootervaring om te min. 5 prachtige portretten te maken, afgewerkt voor jou in webresolutie voor sociale media. Uit deze afgewerkte beelden kies jij 1 die ik voor je afdruk op formaat 30/45cm (want wat is er leuker dan een mooi portret dat je kan ophangen).

* Laat je de print opsturen, wordt er een verzendingskosten aangerekend van 10€ (deze kan uiteraard steeds kosteloos afgehaald worden) *


Waar is het ?

De studio is in Schelle, vlakbij de A12 tussen Antwerpen en Boom en 2 minuten wandelen van treinstation Schelle.

Hoe boeken ?

Om te boeken, mail me dan zo snel mogelijk op bartboodts@icloud.com om een afspraak te maken.


Wanneer is deze actie geldig ?

Heel de maand mei 2020!

Waarom dit boeken? Gewoon omdat jij mooi bent, dat lijkt me reden genoeg.


Tot snel,

en wees vooral heel veilig!


Bart810 keer bekeken