• Bart Boodts Photography

IEDEREEN MOOI


Naar aanleiding de facebookpost die ik startte om mijn ongenoegen te uiten over de haat tegenover 'zogezegde' minderheden, zoals de allochtone gemeenschappen en de holebi-wereld, heb ik zaterdag 8 juni uitgetrokken als dag om enkel portretten van mooie, gekleurde mensen te plannen om hun geloof, hun leven, hun overtuiging te portretteren, zoals zij zijn in dit Vlaamse land.

Ik heb niets met politiek te maken, ik fotografeer graag schoonheid, en schoonheid vind je in elke persoon.

Ik heb dit benoemd met de naam #geenbelang, omdat het voor mij geen belang heeft wie er voor mijn camera staat, wie er mee in de rij staat bij de bakker of wie er graag in mijn straat woont.

Het begon als een klein ideetje uit respect, maar kan misschien uitgroeien tot een kleine expo, wie weet.

Dat zien we nog wel.

Ik had niet verwacht dat er zo massaal op gereageerd ging worden, vooral positieve, maar ook enkele negatieve reacties.

Helaas kan ik hiervoor maar 1 dagje vrijmaken, voorlopig en heb ik een selectie moeten maken over wie er voor de camera komt op 8 juni, en dit vooral door het zien wie eerst reageerde, dus ik hoop dat ik hierdoor niemand tegen de schenen schop.

Dit wordt de lijst van prachtige mensen die meewerken aan dit nederige projectje van schoonheid in mensen.

10u15 Siggie & familie

11u00 Veerle & Hanne

11u45 Sarah & kid

12u30 Grace

14u15 Joy

15u00 Wannes & Thomas

15u45 Ine & vriend

16u30 Amarachi

17u15 Melissa & Maxke

Wees alsjeblief op tijd, zodat iedereen op tijd aan bod komt en wees gewoon jezelf, we gaan niet werken met een make-up artist, noch stylist, gewoon puur zoals je bent.

Tot snel,

Bart

#geen belang

#actie #geenbelang #fotografieschelle #fotografieantwerpen #schellefotograaf #fotograafantwerpen #racisme #holebi

101 keer bekeken