• Bart Boodts Photography

ZEE PROMO


Sinds vandaag staat er op de promo de mogelijkheid voor een unieke zeeshoot. hier op de blog geef ik een beetje uitleg bij deze wonderbaarlijke fotosessie.

Onder het motto: ik ga naar de zee en ik neem mee... Ik neem jou mee, alsook mijn camera en maken er een fantastische en onvergetelijke sessie van!

Vorig jaar heeft deze promo even gelopen en wegens het grote succes en de verbluffende resultaten, gooi deze promo weer in mijn gamma.

De winter is voorbij, en ook al kan het soms nog fris zijn, het is de perfecte periode om eraan te beginnen.

HOE doen we dit?

Hoe verloopt zo'n sessie, hoor ik je vragen. We gaan samen of we spreken af op een locatie in Zeeland, Nederland en starten in een mooi afgesloten natuurgebied met ongerepte natuur; bomen die getekend zijn door de zeebries, wijdse vlaktes, stilte, schoonheid.

Jij maakt deel uit van dit mooie en artistieke kader.

Hier doen we een reeks verschillende decors en beelden.

Dan volgen de duinen, in de verte zie je de zee op de achtergrond en jij als koning(in) van de duinen die erboven prijkt, haren wapperend in de steeds aanwezige wind.

Hier komt vooral beauty naar boven waarbij jij de schoonheid accentueert in deze wuivende duinen.

We sluiten af met een sessie aan het water, en indien gewenst in het water. Ja, ook ik ga mee in het water om het gevoel in de foto beter te accentueren. Koud? Alles voor de kunst en onvergetelijke beelden.

Hierna gaan we ons in de strandbar opwarmen met een warme chocolade of opfrissen met een frisdrank, afhankelijk van het weer.

WIE boekt deze sessie?

Deze unieke fotosessie is perfect voor iedereen. Jong, oud, groot, klein, dik, dun, ... iedereen is mooi, zeker in de natuur komt je eigen schoonheid het mooiste naar buiten.

Velen linken artistiek shoots aan naaktfotografie, wat niet waar is. Hoewel de meesten bij deze sessies naakt voor de camera staan, is dit uiteraard niet verplicht en hoeft niet altijd, dat bepaal jijzelf, dat hoeft niemand je te verplichten (let op: naaktfotografie is vanaf 18 jaar!).

Heb je complexen voor de camera, of is er een drempel? Dat hoor ik van 90% van mijn klanten en telkens zeg ik hetzelfde, dat dit niet nodig is en dat je vertrouwen in jezelf moet hebben. Als je de resultaten ziet van jezelf, zal je me geloven. Geloof vooral in jezelf.

WAT krijg je ervoor?

Naast een unieke ervaring, maak ik een selectie van minimum 30 topbeelden van jou, die ik voor je afwerk volgens het uithangbord van mijn fotografie en die je toegestuurd krijgt om te gebruiken op sociale media of internet.

Hieruit kies je de 15 in hoge resolutie en de 3 beste die ik voor je afdruk op 20/30cm.

Hier bovenop maak ik een mooi 'stoefboekje' met een selectie van mooie beelden, een boekje dat je overal kan meenemen en laten zien.

Belangrijk: Beelden worden niet in mijn portfolio getoond indien je dat niet wenst. Laat me dit weten bij boeking.

Wens je achteraf nog prints of wanddecoratie te bestellen, dan kan dat uiteraard ook.

HOEVEEL kost dit?

Hiervoor geldt een promoprijs waarbij mijn enthousiasme, transportkosten, fotosessie, selectie en nabewerking inclusief zijn in de prijs van 395€ (BTW incl).

HOE boeken?

Mail me snel op bartboodts@icloud.com om een datum te prikken voor jouw sessie. of als je nog bijkomende vragen hebt.

#zee #promo #zeepromo #promotie #actie #portfolioshoot #portfolio #naaktfotografie #artistieknaakt #artistiek

288 keer bekeken