• Bart Boodts Photography

2 JAAR


Vandaag, dag op dag, op 1 oktober 2016, besliste ik om mijn passie full-time te beleven. Exact 2 jaar geleden sprong ik in het mooiste avontuur dat ik kon bedenken, full-time professional fotograaf.

Dit was duidelijk de beste keuze die ik ooit hebt gemaakt, twee jaar lang heb ik de mooiste gezichten gezien, de leukste shoots meegemaakt, prachtige mensen leren kennen, maar vooral veel mooie reportages mogen maken voor mijn talrijke klanten.

Elke dag is een glorie om te beginnen, wetende dat ik telkens weer mijn passie mag beleven, jou in beeld brengen, jou schoonheid laten zien, jouw verhaal uitlichten; elk dag beleef ik schoonheid, soms een traan, soms een lach, maar telkens een of dé ervaring met jou te zoeken naar het mooiste.

Het is belangrijk vooral mijn lief Vanessa te bedanken om me dit avontuur te laten beleven, en volledig achter deze passie te staan. Ze staat me dagelijks bij voor die dingen waar ik niet in bedreven ben: 'de papieren', zodat ik mijn volledige tijd in jouw foto's kan steken.

Ook al fotografeer ik reeds een 16 jaar, de laatste 2 jaar zijn zeker de belangrijkste jaren van ontplooiing, maar nog belangrijker zijn de jaren die nog komen om steeds te groeien, steeds nieuwe gezichten te ontdekken, alsook mijn vaste klanten te zien evolueren.

DANK aan iedereen die reeds bij me boekte, mijn werk volgen en voelen, jullie zijn stuk voor stuk onvergetelijk!

Tot snel, en BLIJF jezelf MOOI voelen!

Nog MOOIE woorden, vind je achter DEZE LINK.

Bart

#2jaar #schellefotograaf #fotograafhemiksem #communiefotograaf #huwelijksfotografie #zwangerschapsfotografie #fotografieantwerpen #jebentmooi #jijbentmooi

148 keer bekeken