• Bart Boodts Photography

PROMO - PROMO


TIJD voor een nieuwe promo!!

Om te vieren dat ik recentelijk gelauwerd ben met een Europese MERIT - Award bij de European Photographers Awards 2018 voor mijn geboortefotografie, gooi ik hierbij een geweldig lieve promo in functie van geboorte de wereld in!!

Artikel over mijn geboorte-fotografie vind je HIER op DEZE LINK van Het Laatste Nieuws. (werkt enkel op de pc blijkbaar)

Wie momenteel in blijde verwachting is dit jaar en een kindje verwacht, kan profiteren van deze feestelijke actie bij intekening uiterlijk einde maart 2018.

Waar gaat deze promo over ?

Ik heb VIP-combos in mijn pakket rond zwangerschap en geboorte, die ervoor zorgen dat je een compleet beeldverhaal krijgt over de weg van het kleine buikje tot de grote, mooie buik, de geboorte zelf en een reeks van het baby'tje in zijn of haar nieuwe woonst.

Het betreft twee promo-formules naar keuze :

1. 2 mooie buiken, de geboorte en een Newborn-sessie : 895€ ipv 1070€

Hierbij doen we twee 'mooie buiken'-sessies, 1 in de studio en 1 op locatie in de natuur. Daarna volgt de geboorte zelf. Na goede afspraken over waar, wanneer, hoe en dergelijke, sta ik de periode rond de bevalling 24u op 24u standby om na het telefoontje dat het zo ver is, me snel naar het ziekenhuis of naar jullie thuis (bij een thuisbevalling) te reppen en een prachtige reportage te maken; eerst de wachtende uren met de emotie van ongeduld, pijn, angst, spanning, dan de geboorte zelf van het kersverse baby'tje, daarna de emoties van geluk, opluchting, blijdschap, en het meten en wegen van het kindje, om zo tot een mooi verhaal te komen.

Laatste van de reeks is de newborn sessie, enkele dagen na de bevalling wanneer jullie kindje in jullie warm nest verblijft. Zo fotografeer ik hoe het leven in huis is met de nieuwe kleine inwoner. Dit doe ik ook reportagegericht, zoals de pampers verversen, de borstvoeding, papa mee in bad, het geluk in huis (ik steek geen baby's in pompoenen of bind er geen plantjes rond voor mijn newborn-shoots).

Ik geef ook veel aandacht aan de liefde van de papa naar zijn vrouwtje en het kindje toe.

2 stoefboekjes, 10 hoge resolutiesbeelden voor de buikenshoots en 5 voor de newborn, en alle beelden in hoge resolutie voor de geboorte, 4 prints van 20/30cm zijn inclusief, alsook kilometervergoedingen.

2. 3 mooie buiken, de geboorte en een Newborn-sessie : 995€ ipv 1200€

Hierbij geldt hetzelfde als voorgaande, maar hier maken we werk van het prille begin van de zwangerschap dwz dat we 3 'mooie buiken'-shoots doen.

2 stoefboekjes, 20 hoge resolutiesbeelden voor de buikenshoots en 5 voor de newborn, en alle beelden in hoge resolutie voor de geboorte, 6 prints van 20/30cm zijn inclusief, alsook kilometervergoedingen.

Is het niet raar om een intiem moment zoals een geboorte te laten fotograferen?

Ik begrijp zeker jullie vraag, het is inderdaad een intiem moment van jullie twee. Maar bedenk dat ik het belangrijk vind dat we eerst een kennismakingsgesprek hebben vooraleer dit verhaal fotografisch start, omdat er net zoals bij huwelijksfotografie trouwens een goede klik moet zijn tussen ons. Daarom vind ik de zwangerschapsshoots in de aanloop naar een geboorte heel belangrijk zodat er snel een wederzijds vertrouwen heerst. Bij de bevalling zelf is het 'praktisch' al iets minder intiem wanneer er 2 verloskundigen en 2 verplegers rond jou staan. Ik, als fotograaf stel me zeer afzijdig en onopvallend op, zonder dat je moet 'poseren' of dergelijke, noch het gebruik van flits (stel je voor!).

Het mooie is na de geboorte als je de beelden ziet. Zeker als kersverse mama is de periode van weëen en de bevalling zo intens en in een roes, dat het leuk is dat je achteraf het verhaal kan lezen via de beelden, vele dingen besef je de moment zelf niet. En 'last but not least', je kan je partner de stress niet geven om foto's te laten nemen bij dit unieke moment, hij of zij hoort bij jou en bij het kindje, en oogt ook mooi in het beeld en het verhaal.

Even vermelden dat ik over heel België en Nederland reis hiervoor.

Jullie zijn mooi en uniek!

Tot snel,

Bart

BELANGRIJK: de foto's worden niet gepubliceerd op sociale media zonder jouw toestemming!

Neem gerust contact op via bartboodts@icloud.com , indien je vragen hebt hieromtrent.

#geboortefotografie #geboorte #zwangerschapsfotografie #zwangerschap #bevallingsfotografie #fotografieschelle #schellefotograaf #fotograafhemiksem #fotograafantwerpen #promo #actie

245 keer bekeken