• Bart Boodts Photography

To PARIS!


Een dikke twee jaar geleden is het begonnen voor de sympathieke Alvaro. Hij was de goalkeeper van de ploeg waar mijn zoon Kobe voetbalde. Ik fotografeer, dus ik had al gezien dat de verlegen Alvaro wel eens kan schitteren voor de lens.

Een zeker dag zijn we de natuur ingetrokken, samen met mijn vrouwtje om samen wat portretten te nemen, een leuke middag met goede resultaten.

Alvaro was zelf vol lof over zijn resultaten en heeft de kans gewaagd om deze foto's door te sturen naar TOP MODEL BELGIUM. Daar werd hij onmiddellijk geaccepteerd in de selecties om mee te dingen naar die grote finale in Parijs.

Een heel parcours gaat er aan vooraf met workshops voor de catwalk, enkele fotosessies en nog eens selecties. Telkens stootte de bescheiden Alvaro door naar de volgende ronde.

Nu zijn we 2 jaar later en ja, u raadt het al: Alvaro zal er aanstaande zondag 21 januari bij zijn in de lichtstad, Parijs voor de grote finale, onder de ogen van een mooie internationale jury, waaronder een fotograaf van Vogue en Lady Gaga. Dit alles in het Lido van Parijs. Wie had dat kunnen denken? Van een stukje natuur in Antwerpen naar de catwalk in Parijs.

Een dikke proficiat Alvaro voor heel deze weg. Voor mij heb je nu al gewonnen, want wie in Parijs staat is sowieso al een winnaar, de rest is een bonus!

Veel succes zondag! Ik duim mee.

Laat zelf ook eens zien hoe mooi je bent door een shoot te boeken HIER!

#TopModelBelgium #Alvaro #modellen #portfolioshoot #portfolio #Parijs #jijbentmooi #jebentmooi #schellefotograaf #fotograafhemiksem #fotografieantwerpen #fotograafantwerpen

133 keer bekeken