• Bart Boodts

PROMO: November


Het is weer herfst!!

Het waait, het stormt, het beweegt, maar vooral het is mooi! De bomen verliezen hun blaadjes, de natuur ligt bezaaid met vele verschillende kleurtjes. Elk seizoen heeft toch iets speciaals. De herfst is een beetje speciaal, ze komt soms zo fleurig over en tegelijkertijd bij momenten dramatisch, een ideaal seizoen om vele verschillende dingen te doen. Vandaar deze PROMO voor iedereen, want jullie zijn allemaal mooi in deze kleurtjes!!​

Je hebt de keuze uit twee formules, voor elk wat wils, om aan ieders wensen te voldoen.

De mogelijke formules:

I WANT MORE:

*ideaal voor kids, mama of papa met kind, portfolio-foto's, portretten, artistiek naakt, vriendinnen-shoot, love-shoot, zwangerschap, etc...

169€ - 1,5u shoot. Uit deze shoot worden er min. 20 beelden afgewerkt en digitaal afgeleverd in webresolutie ter gebruik op sociale media. Uit deze reeks kies je 1 afdruk op 30/45cm kwaliteitspapier en 3 hoge resoluties/

Er is ook hier de mogelijkheid om er een 'stoefboekje' bij te nemen, een overzichtje van de shoot in pocket-formaat, handig in de handtas om te 'stoefen' bij je vrienden aan de promoprijs van 20€.

Max. 2 personen (extra personen aan 20€/pp)

I WANT ALL:

*ideaal voor meerdere kids, gezinsshoot, familie, zwangerschap, artistiek, artistiek naakt, uitgebreide love-shoot, dans en performance, zoek en ontdek jezelf etc...

229€ - 2,5u shoot. Uit deze shoot worden er min. 30 beelden afgewerkt en digitaal afgeleverd in wegresolutie ter gebruik op sociale media. Uit deze reeks kies je 2 afdrukken op 30/45cm kwaliteitspapier, 5 hoge resoluties én een GRATIS stoefboekje.

Max. 3 personen (extra personen aan 20€/pp)

*alle opgegeven prijzen zijn inclusief BTW en enthousiasme, deze promo loopt vanaf nu tot 30 november 2017*

Je ziet, geen excuses, er is voor elk wat wils om een mooie sessie te houden en ik werk 7 dagen op de 7, dus keuze genoeg.

Zelfs met zware bewolking, (licht) regenweer, storm fotografeer ik graag, want ook dit levert mooie beelden op.

Vooral bij artistiek naakt zou stortregen enorm knap zijn in de natuur (tip!).

Opgelet: alle shoots gebeuren outdoors (anders hebben we niet de echte herfstsfeer).

Ik shoot steeds in enkele natuurgebieden rond Antwerpen. Ik kan daarentegen ook op locatie komen aan 0,30€/km (buiten Antwerpen)

Belangrijk: In tijden van Facebook en andere sociale media bepaal je zelf wat er op Facebook mag komen, ik gebruik geen beelden zonder voorafgaandelijke toelating van mijn klanten.

Elke foto-sessie gebeurt op de meest respectvolle en professionele manier. Vooral bij de sessies die naakt gebeuren, draag ik sereniteit en respect hoog in het vaandel.

Bij koud weer werk ik met dekens, thermos thee en 'heatpads' (bij artistiek naakt), zodat je geen koude oploopt.

Boeken of vraagjes stellen kan via bartboodts@icloud.com , zodat we samen de mooiste fotosessie kunnen maken!

Hopelijk tot snel, ik ben alvast zeer enthousiast je te ontmoeten.

Bart


115 keer bekeken