• Bart Boodts Photography

Dank aan iedereen!!!!


Exact 1 jaar geleden ging mijn droom in vervulling: van mijn passie mijn beroep maken, een full-time toewijding voor fotografie!

Exact 1 jaar geleden zette ik de grote stap om te doen wat ik het liefste doe: de fotografie.

Nu zijn we een jaar verder en ik heb geen dag, geen seconde, geen geringste moment spijt van deze stap!! Dagelijks ontdek ik nieuwe gezichten, nieuwe ervaringen, nieuwe uitdagingen, soms tegenslagen die me nog verder brengen.

Boven alles wil ik zeker mijn partner Vanessa danken voor de steun, het geloof en de bewondering die ze me meegeeft in mijn passie.

Natuurlijk wens ik ook iedereen te danken die koos voor mijn fotografie om jullie mooie momenten te laten vastleggen, alsook iedereen die bijna dagelijks even gepassioneerd mijn werk volgt op de voet.

Zonder jullie had ik niet gestaan waar ik nu sta, een jaar verder, een jaar rijker aan fotografie, een gouden pakket van harde schijven vol prachtige momenten vol emotie's van lach tot traan, van spontaniteit en drama.

Ik ben een gelukkig mens en ik hoop dat er nog vele mooie jaren met minstens evenveel creativiteit volgen, ik ben alleszins benieuwd wat de volgende jaren gaan brengen en welke nieuwe gezichten ik zal mogen ontdekken!

Tot snel, vrienden!!

Blijf me volgen... en check even de PROMOS.

#dank #oneyear #jubileum #1jaar #fotograafantwerpen #fotografieantwerpen #bartboodtsfotografie

212 keer bekeken