• Bart Boodts Photography

Dé Kalender 2018


Het jaar loopt heel stilletjes naar het einde toe, eerst nog wel een mooie herfst.

Alleszins, de nieuwe kalender 2018 kan nu reeds besteld worden.

teaser van de kalender met Evelyne

Deze editie wordt gevuld met een pracht van beelden uit de vrije reeks met danseressen in de natuur, een complete nederzetting van de natuurlijke emoties die danseressen overbrengen in de mooie, ongerepte natuur.

Deze reeks was voor mezelf een groot privilege om van elke danseres haar dans te kunnen bewonderen, enkel met de muziek van de natuur; soms wind, soms regen, soms het geritsel van bosjes, takken die de dans begeleidden van de danseressen. Een droom om te fotograferen.

Dankzij deze kalender laat ik jullie heel 2018 een beetje meegenieten van die puurheid.

De kalender is verzorgd op kwaliteitspapier, op staand formaat met een mooie grootte van 30/45cm (dit zijn 13 grote beelden). Bestellen kan nu reeds enkel via bartboodts@icloud.com aan 30€/stuk (wegens het grote succes van vorig jaar, kan hij goedkoper dan vorig jaar), plus de verzendingskosten (of je kan hem komen halen te Antwerpen).

Let op, de oplage is net zoals vorig jaar beperkt; genummerd en gesigneerd, dus wees snel om te bestellen.

teaser van de kalender 2018

Met fierheid kan ik zeggen dat deze danseressen in je kalender staan:

Vlinders Winterwolf, Margot Kerstens, Sofia Mora, Julia Godino Llorens, Lito Anastasopoulou, Nadine Sampers, Manouk Retera, Evelyne De Weerdt, Lena Luna Ann, Hannah Zwaans, Aisa Burgwal en Myrte Vandeweerd!

Veel respect en dank aan de danseressen voor de enorme toewijding voor de kunst met al haar emoties!

Hartelijk dank en vergeet niet op tijd te bestellen!

Bestellingen enkel via mail: bartboodts@icloud.com!

Tot snel!

#kalender2018 #dans #danseressen #performance #kunstkalender #kalender

440 keer bekeken