• Bart Boodts

KIDS - PROMO JULI


Eindelijk zomer, eindelijk de school voorbij, eindelijk mooi weer, eindelijk tijd voor een leuke fotosessie!!

De NIEUWE promo van JULI staat volledig in het teken van het kind!!

Er is geen mooiere periode om je kids zot te laten doen voor de camera.

We zetten je kids in de wijdse, ruwe, ongerepte natuur, bij oude fabrieksgebouwen en/of de Schelde-oever, en we maken er boeiende, leuke en spontane sessie van.

Alle kindjes van van 3 jaar tot en met 13 jaar kunnen profiteren van deze leuke promo!!

De promo gaat erom dat we ongeveer 1,5u de natuur intrekken om de leukste momenten en fratsen van je spruit vast te leggen. Van deze reportage lever ik digitaal een selectie van min. 20 afgewerkte beelden in lage resolutie af voor gebruik op sociale media. Hieruit kies je de 3 beste in hoge resolutie of zelf te laten afdrukken of 2 prints formaat 30/45cm door mij afgedrukt op hoge kwaliteitspapier Portrait/Silk.

De PROMO-prijs hiervoor bedraagt 169€!!

*opgegeven tarief is inclusief BTW, enthousiasme en geldig voor max. 2 kids - extra kids bij een en dezelfde shoot is mogelijk aan 25€ per extra kind*---*shoot te provincie Antwerpen, indien op locatie 0,30€/km*

Wacht niet te lang met boeken, want een maand is snel voorbij en de promo's worden afgewerkt tussen de huwelijken en dergelijke in. Boek snel je datum via mail: bartboodts@icloud.com of voor andere formules, neem een kijkje op de boekingspagina.

Je kan dit ook KADO via deze PAGINA.

Tot snel,

Bart

#promo #kids #kinderen #kinderfotografie #fotograafantwerpen #fotografieantwerpen #bartboodtsfotografie

57 keer bekeken