• Bart Boodts

Vlinders


Ze hangt, ja, ze hangt!

Vandaag is het zo ver, vandaag is eindelijk het grootse, internationale fotofestival gestart in Overpelt, waar tot 31 augustus meer dan 250 werken te bezichtigen zijn van binnenlandse en buitenlandse fotografen van heel de aardbol.

En wie hangt er in mijn naam?

De geweldige Vlinders Winterwolf.

Vlinders is een prachtige danseres en performer in het antwerpse; als afgestuurde studente aan het Koninklijke Conservatorium te Antwerpen, heeft zij o.a. Mount Olympus van Jan Fabre op haar palmares staan.

Ze staat zelden voor de camera, maar op een zekere dag koos ze mijn fotografie om samen één voor één geweldige beelden te creëren.

Bij elke klik tijdens een shoot met Vlinders zindert er een bepaalde sfeer en mystiek die prachtige resultaten oplevert, op de meest natuurlijke, echte manier, vol onvervalste emotie waarbij ze beweegt alsof ze elke millimeter van haar lichaam door en door kent.

Vlinders is kunst gebald in een menselijk lichaam.

Zo iemand is een godsgeschenk voor de fotografie, voor mijn fotografie.

Vanaf vandaag kan je bewonderen op het internationale fotofestival van Overpelt 'Lens op de Mens', waarbij ze me representeert met een zeer natuurlijk portret op haar meest natuurlijke look, overbrenging of feeling (vul zelf in).

Ga zeker eens een kijkje nemen, want bovenal, het hangt er vol met prachtige beelden van stuk voor stuk fantastische fotografen!

En check meer van het prachtige werk van Vlinders op DEZE LINK naar alle dansjes!

Thanks Vlinders,

tot de volgende shoot ...

Bart

Zelf voor mijn camera staan, dat kan uiteraard, kijk snel naar DEZE PAGINA !

#dans #tentoonstelling #expo #vlinders #fotografieantwerpen #bartboodtsfotografie #fotograafantwerpen

453 keer bekeken