• Bart Boodts

Kom Op Voor Lode!


Maak even tijd om dit moois te lezen!

Een tijd geleden bij de finalematchen van Royal Antwerp FootballClub heb ik via de pronostiek twee portretsessies wegegeven, de winnaars hiervan waren Stijn Michiels en Steph Lidouh, twee rasechte Antwerp-supporters!

Na een tijdje proberen af te spreken om deze sessie te laten plaatsvinden, kwamen Stijn en Steph op het idee hun gewonnen prijs te schenken aan de kleine Lode!

Bart Boodts, Stijn Michiels, Fris Haroun, Lode & Steph Lidouh

Wie is Lode? Lode is het uiterst schattige zoontje van Sara en Timo, dat door een vroeggeboorte lijdt aan hersenschade, de witte stofziekte. Een uitgebreide en medische uitleg hierover vind je HIER.

Kort samengevat, deze ziekte ontstaat door een tekort aan zuurstof in de hersenen in combinatie met vroeggeboorte. De witte stof van de hersenen verandert dan of ontwikkelt zich niet goed. Als er sprake is van meer ernstige motorische stoornissen, is vaak begeleiding in een revalidatiecentrum nodig. Een revalidatieprogramma, dat vaak jaren duurt, biedt bijvoorbeeld fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en psychologische begeleiding aan. Voor scholing is het kind vaak aangewezen op speciaal onderwijs. De behandeling en de verzorging van een kind met hersenbeschadiging is heel intensief voor de ouders.

Timo Pochet, Faris Haroun, Sara Bens en Lode

Hierdoor kwamen we op het idee om een fotosessie te doen met de kleine Lode en zo deze foto's te veilen om deze hoge medische kosten en de bouw van een speciale badkamer voor de ouders te kunnen drukken. Info over hoe en wat, volgt later.

Steph Lidouh, Faris Haroun, Bart Boodts en Stijn Michiels

Alleszins, vandaag was het grote moment van de fotosessie!

Ik kreeg de toelating van RAFC om de heilige grond van de Bosuil te betreden om hier de foto's te nemen met de kleine Lode.

Vorige week hebben we contact gezocht met enkele spelers, maar de meesten zijn op een welverdiende vakantie na het winnen van het kampioenschap. Enkel de immer sympathieke Faris Haroun zegde zonder twijfelen toe om deze fotosessie bij te wonen.

Zo hebben we foto's genomen van de goedlachse Lode, zijn ouders, Faris Haroun en de twee aanvankelijke winnaars van de portretsessie.

Sara Bens, Timo Pochet en de crew van Het Laatste Nieuws

Dit ging niet ongemerkt voorbij en ook Het Laatste Nieuws was op post, wat ervoor zorgt dat iedereen dit morgen in de krant kan volgen.

Hier zie je de eerste 'behind-the-scenes'-shots gemaakt door mijn vrouwtje Vanessa.

De resultaten en de plannen van de veiling worden kortelings gemeld.

Wil je nu al steunen, dan kan dat, gewoon even mailen naar bartboodts@icloud.com.

Tot snel,

en alvast bedankt aan iedereen die de kleine Lode wil steunen!!

Bart

#Lode #SteunLode #benefiet #RAFC #Steunfonds #veiling #bartboodtsfotografie #fotografieantwerpen

461 keer bekeken