• Bart Boodts

De Geboorte (4)


Enkele weken geleden heb ik een wondermooie geboorte gefotografeerd van de kleine Thabo.

Ik vertelde reeds dat dit een van de meest natuurlijke fotosessies zijn met een onvergetelijk karakter, zowel voor en vooral voor de ouders, maar ook voor mij.

Het is zo'n intense gebeurtenis waar je niets van wil missen, zodat alles op de gevoelige plaat komt, de emotie, de pijn, de opluchting, de verwondering, het grote 'oef'-gevoel!

Een van die mooie momenten is dat het baby'tje gewogen en gemeten wordt.

Hiervan zie je enkele beelden die ik jullie wenste te delen.

De eerste levensmomenten van het kindje, de eerste indrukken, een prachtmoment.

Ben je zelf in verwachting en lijkt het je ook wat om zeer natuurlijke foto's de laten nemen van je zwangerschap en misschien wel de geboorte? Kijk dan snel naar DEZE PAGINA met verschillende formules of mail me voor info naar bartboodts@icloud.com. Ik heb zelfs een populaire VIP-formule, die de prijzen enorm drukt, dit is het complete plaatje, van het kleine buikje tot de grote bui met als kers op de taart, de mooie geboorte en de newborn-shoot. Allemaal unieke momenten die vastgelegd kunnen worden door een professionele fotograaf, die zijn uiterste best doet om jullie die onvergetelijke momenten te laten meedragen voor de rest van je leven. Is er iets mooier?

Tot snel!

Bart

#geboorte #geboortefotografie #zwangerschapsfotografie #zwangerschap

516 keer bekeken