• Bart Boodts

De geboorte (1)


Velen vragen me waarom ik dit beroep uitoefen, als antwoord kan ik er uren tot vervelens toe over vertellen.

Regelmatig maak je mooie momenten mee, lachende kinderen, lachende ouders, leuke situaties, grappige momenten, maar vooral zeer mooie en emotionele momenten, zoals deze...

Het was woensdagochtend 29 maart om 4u16 om exact te zijn, dat ik het telefoontje kreeg dat het zo ver was, de geboorte was nochtans gepland voor 1 april. Alleszins, mijn fotomateriaal stond elke avond klaar, moest het zo ver zijn dat ik in het holst van de nacht zou opgebeld worden.

Ik sprong uit mijn bed, vol enthousiasme om dit wonderbaarlijke gebeuren te fotograferen. Nog geen 10 minuten later reed ik de ring van Antwerpen op, geen mens op de baan; dat deed ook al eens deugd op de ring van Antwerpen.

Het is trouwens zalig om 's nachts te rijden, maar dat terzijde.

Een wondermooi jongetje werd geboren!!!

We zijn nu 5u38 wanneer ik een van de allereerste beelden maak van dit prachtig wezentje, na een vlekkeloze, natuurlijke geboorte onder water, een zwembadje in het warme nest van zijn kersverse ouders samen met 2 lieve vroedvrouwen.

de geboorte - © Bart Boodts Photography

Dit zijn voor mij zo van die onvergetelijke momenten; de spanning, het geluk, de liefde die er hangt bij deze fotosessie.

Sereen, respectvol en in een hoekje aanschouw ik heel het gebeuren als 'onnozel fotograafje', maar besef op deze manier dat ik voor de ouders een nooit te vergeten moment vastleg op de gevoelige plaat.

Dit moet een van de mooiste shoots geweest zijn in mijn carrière, de natuur in de puurste vorm.

Langs deze weg nogmaals een dikke proficiat aan de ouders en vooral dank om me toe te laten hun intimiteit, alsook de zeer lekkere, zelfgemaakte 'scones'!!

Geniet van enkele beelden.

Ben je zelf in blijde verwachting van een klein wonder, en wil je de geboorte ook in beeld laten brengen, in alle sereniteit en respect, dan kan je me steeds contacteren voor een afspraak hiervoor.

Dat kan via mail: bartboodts@icloud.com of je mag me steeds bellen op 0471311822.

Info over zwangerschaps- en geboortefotografie vind je HIER !

Er loopt gedurende de maand april trouwens een PROMO voor zwangerschap!

Vertel het voort, en misschien tot snel!

Bart

#geboorte #geboortefotografie #zwangerschapsfotografie #zwangerschap #bartboodtsphotography #bartboodtsfotografie

1,002 keer bekeken