• Bart Boodts

En Vogue!


Laatst contacteerde een zeer sympathieke dame me, aarzelend, voor wat foto's van zichzelf. De datum was snel gepland en eerder deze week hebben we een mooie shoot gedaan, het was mooi weer, de natuur staat mooi, de sfeer was relaxed.

G. - © Bart Boodts Photography

Deze dame is 59 jaar, en heeft nog nooit een fotosessie meegemaakt, wat mij al enorm boeit en motiveert om zeker knappe beelden te verzorgen!

Een zeker moment stapt ze over een drempel en kiest ze om een klein gedeelte naakt te poseren om zo tot artistieke naaktbeelden te komen in combinatie met de mooie natuur.

De meeste die me kennen, weten dat ik vind dat iedereen mooi is, en iedereen voor de camera kan.

Twee dagen later wordt er van de 4 foto's die ik bewerkt heb van deze shoot, eentje geselecteerd door het prominente VOGUE ITALIA!! Super! En dat vond zij ook, dit had ze nooit verwacht.

Net hetzelfde gebeurde eveneens deze week met de jonge A., ook zij heeft nog nooit een camera (waar je niet mee kan bellen of sms'en) voor haar gezien, en ook zij werd dezelfde dag geselecteerd met dit mooie beeld.

Het is een mooie en leuke extra voor mijn klanten, niet?

A. - © Bart Boodts Photography

Waarom vertel ik dit allemaal ? Eigenlijk gewoon om duidelijk te maken dat elke persoon een mooie schoonheid heeft die op foto mag getoond worden en dat je soms een drempeltje over moet om tot schitterende dingen te komen, een klein drempeltje.

Mij blijft het enorm boeien om de mensen te verrassen met wat ze zelf kunnen tonen.

Jij bent mooi en ik laat het graag zien.

Info over de verscheidene shoots en promo's vind je HIER!!

Tot snel!

Bart

#Vogue #artistieknaakt #artistiek #jijbentmooi #jebentmooi #mooi

479 keer bekeken