• Bart Boodts

The Unique Movie


In februari ben ik erin geslaagd om een heuse UNIQUE-shoot te doen met 21 verschillende, mooie en unieke dames. UNIQUE laat zien hoe uniek je wel bent, hoe mooi en hoe echt, zonder vooroordelen, noch maatschappelijke schoonheidsidealen.

Het was een fantastische weekend met 4 verschillende shoots, met 21 verschillende dames.

Dankzij de support en het cameraatje van mijn vrouwtje Vanessa, hebben we een mooi overzichtje op video, gewoon klikken onderaan. Geniet van deze schoonheid en van de mooie, echte sfeer onderling, wat het misschien nog sterker maakt dan de foto's zelf!

*** DE VIDEO ***

geniet...

Hierbij wil ik alle deelneemsters nog eens al mijn respect betuigen voor de moed om samen in de barre koude te staan en mee te zoeken naar de beste en krachtigste beelden. Dank voor de onvergetelijke sfeer die er zonder jullie niet geweest was en dank voor het grote vertrouwen.

Het is niet het laatste, het is slechts een begin, jullie hebben alleszins al bewezen UNIQUE te zijn!! Binnenkort meer info voor het volgende Unique-evenement!

LAAT hieronder gerust een hartverwarmende berichtje achter aan de moedige UNIQUE-dames!!!

Dank!!

#video #UNIQUE #dames #artistieknaakt #artistiek #weekend

1,002 keer bekeken