• Bart Boodts

5 STARS *****


Deze week is een mooie week geworden voor de samenwerking met de mooie en natuurlijke Nieke. Nieke wordt gevolgd in haar zwangerschap door mij en dit in 3 stappen, zo natuurlijk mogelijk, in de natuur en met de natuur, zoals ze zelf een weerspiegeling is van een natuurlijke vrouw.

De meesten weten dat ik af en toe eens een beeld van mijn shoots ter beoordeling doorstuur naar de online VOGUE ITALIA, de meesten weten ook dat Vogue nogal strikt is in de selecties die ze maken onder 131000 fotografen wereldwijd op hun site. Nieke laat de ogen van de Vogue-mensen al enkele keren opentrekken, meer bepaald reeds 5 keer, deze week reeds 4 selecties (2 in de 'BEST OF'-gallery). Kijk even op mijn Vogue-portfolio via deze link.

5 beelden die haar kracht uitbeelden in haar zwangerschap, voor mij de 5 sterren in onze shoots, 5 beelden om te koesteren, en dit in een wereld vol glamour en fashion! Dankuwel.

De derde sessie zal in april zijn iets voor haar vastgestelde datum van geboorte, dus er zijn nog geweldige beelden op komst van dit '5-sterren-model'.

Wens je zelf een zwangerschapssessie, dan kan dat door mijn boekingspagina te bezoeken of gewoon even te mailen naar bartboodts@icloud.com.

Geniet van dit galerijtje met de 5 geselecteerde beelden door Vogue Italia!


549 keer bekeken