• Bart Boodts

We got a winner!!


Afgelopen weken deed ik een oproep om mijn facebook-pagina te promoten om tot 2000 'likers' te komen en daarvoor loofde ik een waardebon van 50€ uit om te gebruiken bij 1 van mijn shoots. vandaag hebben we de kaap van 2000 bereikt en maak ik de winnaar of winnares bekend!! (Jullie mogen steeds mijn andere pagina ook 'like', die staat op 13400)

*** 2000 bereikt ***

Hoe heb ik de winnaar bepaald, vraag je? Alle namen op briefjes schrijven, dat zijn er 2000, en dan trekken uit een potje, zag ik niet zitten, dus...

in de loop van de middag heb ik op facebook gewoon de vraag gesteld om me een nummer te geven van 1 tot 2000, wie eerst zou antwoorden, dat zou het bepalende nummer zijn.

Enkele luttele momenten later, kwam het eerste antwoord....

Gerard Wheely antwoordde 1964!! Ik vermoed een geboortedatum :-)

Dus dat getal heb ik gebruikt om de winnaar aan te duiden, de 1964ste 'liker' van mijn pagina WINT! Zo'n hoog getal was makkelijk tellen, gewoon van 2000 naar beneden tellen, en dan kwam ik uit op:

mevrouw Jolien Scheyltjens !!!!

Proficiat Jolien, en dikke merci aan iedereen die hieraan meehielp!! Op naar de volgende actie!!

Ondertussen kunnen geïnteresseerden eens kijken naar mijn nieuw project, en misschien wel meedoen aan dit mooie UNIQUE-project!! HIER klikken naar de link. Thanks!


110 keer bekeken