• Bart Boodts

Wat een jaar!!


Dit is het minste wat ik kan zeggen: WAT een jaar!

2016 was een jaar wanneer ik zoveel fantastische en mooie mensen heb ontmoet, 2016 was een jaar vol fantastische, inspirerende fotoshoots, 2016 was een jaar wanneer mijn lieve vrouw Vanessa me onvoorwaardelijk steunde, hielp waar nodig en in me geloofde in alles wat ik creëerde.

2016 was een jaar wanneer ik mijn dromen kon realiseren, na jaren overdreven passioneel met fotografie bezig te zijn, kon ik er dit jaar eindelijk mijn beroep van maken, een droom die werkelijkheid werd!

2016 was onvergetelijk en wonderbaarlijk!

Dit kon ik nooit bereiken zonder jullie, dus...

HARTELIJK DANK !!!

en laat 2017 minstens zo leuk en inspirerend zijn...

Kijk ondertussen eens naar wat ik voor jullie kan doen HIER!

Photography © Bart Boodts Photography - Design © Vanessa Laruelle - 2016

#2016 #2017 #love #liefde #dank #jaaroverzicht

216 keer bekeken