• Bart Boodts

Ontdek jezelf!


Ik hoor van vele mensen, niet alleen modellen, dat een shoot bij een professionele fotograaf een ware ontdekking is van jezelf. Dit kan vanalles zijn. Vele mensen voelen zich niet echt goed in hun vel door een grote druk van de huidige 'schoonheidsidealen'-maatschappij, je werd gepest door die mooie sproetjes, je durft gewoon niet?

Na een fotosessie ontdekt men snel hoe mooi je zelf bent. Iedereen is mooi, en vooral iedereen heeft iets mooi.

Laat mij het nu zijn om dat te ontdekken tijdens een shoot.

Vandaag heb ik mezelf eens voor de camera gegooid, niet omdat ik mezelf zo'n schoonheidsideaal vind, maar om te tonen dat iedereen wel iets kan voor de camera.

Statief opgesteld en daar sta je dan, het gevoel dat er 1000-en mensen staan te kijken hoe onnozel je wel doet, en dit op 'dag van de onnozele kinderen'. Schroom opzij, camera klaar en gewoon doen.

Het is uiteraard niet de bedoeling dat ik steeds voor de camera kruip, maar voel jij je geroepen om een sessie mee te maken, kijk dan snel op de boekingspagina en bekijk snel waar je jezelf in kan vinden, ik beloof je een mooie shoot, want jij bent wel mooi en je kan dat beter dan ik het kan. Ik blijf rustig achter de camera.

Tot snel!

Zelfportret - © Bart Boodts Photography - Tattoo: Noon Nuna

#zelfportret #ontdekken #schoonheid #fotografie #boeken

338 keer bekeken