• Bart Boodts

Milly in Vogue!


Afgelopen weekend heb ik de kans gehad om, op invitatie van de geweldige fotograaf Christophe Buffetrile en zijn vrouw Nathy Buff, samen erop uit te trekken om op zijn 'playground' te komen shooten. Samen met mijn vrouw en model Hadie trokken we richting Epernon, Frankrijk om daar een week-end te kunnen shooten met de fantastische franse modellen Darky Yuca, Milly Lee, Anastasia Alvarez, Carine Jill, Hley Emire, Caro Tatoo, Jill Dundee & Miky Suzanne!! Hieruit zijn fantastische shots uit voortgekomen, waaronder deze van Milly Lee, die geselecteerd werd vandaag door Vogue Italia. Kijk eens op mijn portfolio van Vogue! Hoe een superleuke en warme samenwerking grote dingen teweeg kan brengen!! Dank je!

Model: Milly Lee - Regina della Natura © Bart Boodts Photography

La semaine passé, j'avais la chance d'être invité par le grand photographe français Christophe Buffetrile et sa femme Nathy Buff pour faire des shootings avec lui dans son 'playground'. Alors, nous sommes parti, ma femme et modèle Hadie à Ile-de-France pour faire des shoots avec les magnifiques modèles françaises Darky Yuca, Milly Lee, Anastasia Alvarez, Hley Emire, Carine Jill, Jil Dundee, Caro Tatoo & Miky Suzanne. On a fait des grandes choses et comme résultat on a une première sélection de Vogue Italia de l'image de Milly Lee!! Régardez vitesur mon profile de Vogue Italia! Un grand encontre avec beaucoup de chaleur humaine qui nous donnait la possibilité de faire des grandes choses!! Merci!!!

#Vogue #MillyLee #France #Frankrijk

259 keer bekeken