• Bart Boodts

Wat een mooie week!


Het is weer maandag, begin van de week, en deze keer weer een mooie week, om naar uit te kijken!

Na een dagje selecteren en bewerken, na een geweldige shoot gisteren met de mooie en zeer sympathieke Jess Donckers, staat er weer vanalles op de planning!

© Bart Boodts Photography - model: Jess Donckers

Morgen, na een blitz-bezoek bij de kapper (ja, het is weer nodig), maak ik me klaar voor een volgende shoot in de reeks 'Knappe Koppen', deze keer met Pascal Braeckman, de geluidsman met een gezicht.

Woensdag wordt weer een heel vroege dag, want dan trek ik met de knappe Annelore Mattelaer de natuur in om diep in de kunst te graven, op naar het echte pure, en de diepste emoties.

's Avonds gaan we verder op emotie in de vorm van dans, een medium dat zo dankbaar is voor de fotografie. Ik werd gevraagd door Zehra Proch om hun nieuwe voorstelling te fotograferen. Weer een opdracht waar ik heel erg naar uit kijk.

Donderdag staat er iets gepland, waar ik nog niets kan over vertellen, omdat die bevestiging nog even op zich wacht, duimen dus!

Vrijdag stap ik met mijn vrouwtje Nessa en 2 prachtmodellen Oliwia en Hadie de wagen in richting Midden-Frankrijk om daar heel het weekend verscheidene shoots af te werken met de Franse fotograaf Christophe Bufetrile. We trekken samen met 'mijn' modellen Oliwia en Hadie, en 'zijn' modellen Rhéa Shirudo, Victoria Plouzeau, Carine Jill, Milly Lee, Anastasia Alvarez, Hley Emire, Caro Tattoo, Naphetaline, Myélinea Lienes en Darky Yuca de franse natuur in om daar een belgisch-franse connectie te creëren met een eindeloze zoektocht naar de kunst met de natuur. Het belooft straf te worden met 12 modellen, een ware multi-shoot!

Resultaten volgen uiteraard van deze mooie week!!

Thanks!!!

Ondertussen kunnen er nog enkele kalenders voor 2017 besteld worden, HIER is de LINK!

#frenchconnection #jessdonckers #weekplanning

428 keer bekeken