• Bart Boodts

Weg Sint, leve de kerstman!


Eindelijk is de Sint weg, welkom aan de Kerstman!

Als de Sint je kado is vergeten, is er nog steeds de Kerstman, de Sint is tenslotte enkel voor de kleintjes, toch?

De periode is begonnen! Wat moeten we kopen voor 'den bompa', hoe moeten we ons nichtje van 15 plezieren, en voor de zus kunnen we beter iets kopen voor de toekomstige kleine, niet?

De jaarlijkse stress van kados en de angst om niet die foute kados te kopen die op 26 december op e-bay verschijnen, zijn aangebroken!

Dan heb ik een idee voor ieder van jullie!

Schenk iemand die je lief is een 'je bent mooi'-kadobon, de kadobon met het mooiste compliment! Je bepaalt zelf welk bedrag erop komt (vanaf 25€) die gebruikt kan worden voor eender welke shoot in mijn fotografie.

Verwacht er iemand een kindje? Dan kunnen ze de bon gebruiken voor een newborn-shoot (of zelfs de bevalling in beeld).

Krijgt je nichtje van 13 jaar sterallures en droomt ze eens van te pronken voor mijn lens? Wil je de schoonfamilie verrassen voor een familie-shoot? Voor elke 'mooie' persoon heb ik wel een formule om hun 'mooiheid' vast te leggen. De formules vind je op de 'boeking-pagina', maar jij bepaalt zelf hoeveel er op de bon komt als geschenk.

Staat er niemand graag voor de camera, dan past mijn kalender voor 2017 zeker onder de kerstboom of ten minste aan je muur voor het komende jaar.

De kalender bevat een prachtige verzameling van de beste beelden uit prachtige shoot van modellen waar ik mee gewerkt heb (miss Januari op foto onder). Deze kalender wordt exclusief verkocht aan een beperkte oplage van 50 stuks, geen kalender meer dan dat, dus wil je bij de enkelen zijn, bestel hem dan snel. Dat kan misschien een ideetje zijn voor 'den bompa', niet?

Bestellen kan je HIER of je bestelt hem rechtstreeks via bartboodts@icloud.com !

Miss Januari 2017 - model: Maud Jadot - © bartboodtsphotography.com


11 keer bekeken