• Bart Boodts

90 minuten zonder...


Wat sommigen al weten, ik ben een hevige supporter van voetbalclub Atletico de Madrid, dit sinds 'de jaren 90', toen Diego Simeone zelf de 'doblete' won!

Ik stond er de laatste tijd bij stil dat dit het enige is wat mij op fotografisch non-actief kan zetten, 90 minuten géén fotografie, 90 minuten géén overpeinzingen van compositie en licht, 90 minuten waarbij het enige doel is: 'De bal moet erin!'

Zelfs in mijn slaap heb ik mooie dromen van prachtige beelden waar de compositie fantastisch zijn, of nachtmerries waarbij het licht vreselijk blijft.

Voetbal en kunst gaan niet samen, hoor ik soms? Wel, in mijn geval zeker wel, het zorgt ervoor dat mijn hoofd 90 minuten leeg is.

© Bart Boodts Photography - model Dolores Christy

Een zekere dag had ik een shoot met Dolores Christy waarbij een vriend van haar aanwezig was om ook eens een shoot mee te maken. Op het einde van de shoot geraakten we wat aan de praat over buitenlandse steden en voor we het wisten viel de naam 'Atletico de Madrid'. Bleek dat hij ook een superfan was!! Had Dolores Christy daar even geluk dat we erover begonnen na de shoot of er had misschien geen shoot geweest.

Tja, voetbal en kunst...

Trouwens, vanavond spelen ze voor de 'Copa del Rey', dus deze week zal het 180 minuten zijn :-)

Kalenders nog steeds te koop HIER!

#AtleticoMadrid #voetbal #fotografie #doloreschristy #christydolores

163 keer bekeken