• Bart Boodts

Fier op deze jongen!


Dit wou ik toch even vertellen, het verhaal van een sympathieke jongen!

Een jaar geleden heb ik een shoot met de immer sympathieke 15-jarige Alvaro gedaan. Ik kende hem als de doelman bij de ploeg waar mijn jongste zoon Kobe speelt, RVC Hoboken.

Tot hij interesse had om eens voor de camera te staan. Ik stemde toe om deze ietwat verlegen, halfspaanse - halfbelgische adonis te fotografen. Zo trekken we het bos in om enkele shots te nemen, een natuurtalent, zo bleek, hij bleef ijzig kalm voor de camera alsof die er niet was.

Prachtige shoot, waarvan zelfs een beeld is opgemerkt door Vogue Italia en Alvaro er bovenop een publicatie versierde in Le Fil d'Or Magazine!!

Een jaar later bleek dat hij de foto's gebruikte, evenals de prachtige beelden die genomen werden door mijn lieftallig vrouwtje Nessa Pix, om zich in te schrijven voor Top Model Belgium! Alvaro is dankzij die foto's nu geselecteerd tot halve finalist van dit prestigieus gebeuren.

Omdat het allemaal bij mij en mijn vrouwtje begon, vroeg hij ons mee naar de fotosessies van Top Model Belgium in Bergen, een hele ervaring, zeker voor hem, maar zoals steeds ijzig kalm.

Ondertussen heeft hij enkele sessies achter de rug waarbij ze de jongens en meisjes helpen op de catwalk en présence. In het voorjaar van 2017 volgt de halve finale, ik kan haast niet wachten en duim nu al voor deze 'blue-eyes' dat hij de finale bereikt!

Zo kunnen we naar Parijs om de finale te volgen in de Lido onder het goedkeurende oog van de ons aller bekende Pamela Anderson (neen, hier volgt geen foto van)!

Fier op 'den Alvaro'!

En dit is, denk ik, nog niet het laatste wat we van hem gaan zien!

Gracias, amigo...

By the way, vrienden, u kan ook voor mijn lens, kom snel kijken naar de mogelijkheden!!

En VERGEET je Kalender 2017 niet bestellen, it's limited!

#TopModelBelgium #Alvaro #NessaPix #Vogue

397 keer bekeken