• Bart Boodts

De paters...


Vorige week had ik van die dagen wanneer er iets verrassends gebeurt. Heel de dag was gepland voor een mooie shoot voor de reeks 'knappe koppen', deze keer met Marnix Peeters, befaamd schrijver van romans.

Op tijd vertrokken we naar de verre en eindeloos mooie Oost-Kantons, om tijdig aan te komen ten huize Peeters. Na een lekkere koffie en een zelfgemaakte cake van Yana, trokken we de ongerepte natuur in voor enkele portretten.

Nadat we enkele shots had gedaan van deze mooie karakterkop en genoten van de weidse landschappen, zagen we in de verte enkele paters aan komen wandelen, een filmisch beeld dat ik niet snel vergeet.

Niet dat ik zo katholiek ben, maar naast die goddelijke landschappen een groep paters zien wandelen heeft iets heilig mysterieus.Twijfelend, maar toch overtuigd, ben ik op de paters afgestapt om te vragen of ik een foto mocht nemen van deze leuke bende, wat geen probleem was. De mannen waren nog echte Dominicanen of Domenicanen (ik ben er nog niet uit), en werden door mij verstoord in hun dagelijkse middagwandeling.

Onvergetelijke momenten! Dank Marnix voor deze mooie dag.

#paters #domenicanen #marnix #marnixpeeters #oostkantons

34 keer bekeken