• Bart Boodts

Kalender 2017


Dag iedereen, ik ben al een tijdje met het idee in mijn hoofd om mijn vrij werk in een kalender te steken, zodat ieder van jullie een stukje van mijn fotografie in de keuken, of ergens anders, te hangen. gisteren heb ik een rondvraag gedaan bij alle modellen die meegewerkt hebben met mijn artistieke uitspattingen. Nu, zoals iedereen weet, heeft een jaar 12 maanden, dus dacht ik aan 12 sterke beelden. Na de rondvraag bij de modellen of ze hierin willen meewerken, zijn er 95% van de modellen positief en willen in de kalender pronken. Een luxe-probleem dus. Ik snel op Google gaan zoeken of er zoiets bestaat als 'De Druivelaar', zodat ik een kalender zou kunnen creëren met dagelijks een foto, maar helaas, buiten de Plop, Nijntje en andere dingen zijn er geen 'scheurkalendertjes' te verkrijgen. Misschien in de toekomst...

Het zal dus een mooie luxe-versie worden met een zeer strenge, persoonlijke en hartverscheurende selectie van 12 beelden op A3-formaat.

Uiteraard kan ieder van jullie deze kalender bestellen bij mij, door me even een mailtje te sturen. De juiste prijs zal later op de dag bekend zijn, daar ik nog in onderhandeling ben met het fotolabo, maar vertrouw me hierin dat de prijs 'gedrukt' wordt.

Alleszins, aarzel niet de kalender, door mij gesigneerd, reeds te reserveren, want het wordt een beperkte oplage. Hang een 'Boodtsje' tegen de muur.

Op de foto kan je al genieten van een 'sneak-peak' van welke sfeer het wordt. Dank en tot snel.

#kalender2107 #modellen #artistiek

101 keer bekeken