Zelfportretten

Tijdens de periode van november ondergingen we wederom een lockdown, een periode dat de zaak moet sluiten.

Gisteren had ik al een blogbericht gepost over hoe ik elke ochtend de camera vastpakte om kleine dingen te ontdekken in de tuin.

Ik vond het belangrijk om in deze periode mijn passie te blijven uitoefenen en de voeling niet te verliezen.

Dan kwam ik op het idee om elke dag een zelfportret te maken. Dit om de mensen te laten zien dat echt wel iedereen voor de camera kan staan, ik heb ook een gevoel dat de klant of potentiële klant graag ziet wie de persoon achter de lens is.

Zo heb ik een hele reeks zelfportretten gemaakt, telkens met andere belichtingen en sfeer, om zo vanalles uit te testen, soms volgens een 'thema van de dag', bijvoorbeeld de Europese voetbalmatchen van 'den Antwerp', anti geweld tegen de vrouw, soms verveling etc...

Geniet van de beelden die gemaakt zijn tijdens de tweede lockdown.

Kijk ook eens naar mijn portfolio op mijn nieuwe website!!


Fijn weekend en geniet van mekaar.

Bart