Inspiratiereis Valencia


Sinds jaren ben ik reeds lid en ondertussen gedreven bestuurslid bij beroepsfotografen.be, de nationale beroepsvereniging voor fotografen die onmisbaar is als je met je fotografie de professionele weg opgaat.

Jaarlijks wordt er een inspiratiereis georganiseerd waarbij enkele workshops kunnen gevolgd worden, zowel theoretisch als praktisch, ditmaal trokken we naar het prachtige Valencia!

Hier heel kort mijn verhaal....

huwelijksfotograaf, huwelijk, destination wedding, weddingphotographer, fotograaf, buitenland, verloofd, portret

Ciudad de las Ciencias

Strategie & Marketing


De eerste workshop kregen we enkele dagen les over strategie en marketing binnen ons vak van gerenommeerde spreker en specialist Jeroen De Flander. Het waren intensieve, maar leuke dagen waar we enorm veel bijleerden over wat te doen met onze business, hoe geraak je mee met de tijd, en de snelheid in deze economische maatschappij?

Meer over Jeroen, vind je op website !

Jeroen De Flander

Een dagje rust


Tussen de workshops door, maakten we even tijd om de stad Valencia even te proeven, te voelen, te ervaren. Net deze periode was er het spectaculaire feest van Las Fallas, een ware beleving!

Op mijn Facebook verschijnen er regelmatig beelden.

huwelijksfotograaf, huwelijk, destination wedding, weddingphotographer, fotograaf, buitenland, verloofd, portret

Fiesta De Las Fallas

En dan praktijk!


Het laatste weekend werden we ondergedompeld in het enthousiasme en de wereld van fashion fotograaf Zeger Garré. 3 dagen van 's ochtends tot 's avonds trokken we erop uit met 4 modellen en dit op de mooiste plekken in de buurt. We hebben allen nieuwe dingen geleerd en ervaren die we kunnen implementeren in onze eigen werking.

Volgend jaar trekken we er weer op uit!

model Julia Sanchis

Inspiratiefilm Valencia 2023

Inspiratiefilmpje!

Geniet evenveel als wij van de leuke beelden tijdens onze inspiratiereis met de collega's van De Beroepsfotografen in het mooie Valencia!

De Beroepsfotografen


Ben je zelf actief als zelfstandig fotograaf of wil je hiermee starten, maak je dan snel lid van de warme vereniging. Kijk snel op de website van de Beroepsfotografen !